Radiator plaatsen in Vlaardingen?

Radiatoren maken een belangrijk deel uit van uw centrale verwarming. Het is dan ook van groot belang dat deze optimaal functioneren en goed onderhouden worden. Zoekt u daarvoor een vakman in de regio Vlaardingen? U kunt bij CV Ketel Service terecht voor al uw vragen en klussen op het gebied van radiatoren. Als verwarmingsmonteur staan wij van installatie tot reparatie voor u klaar.

Radiator aansluiten of vervangen

Wilt u verwarming plaatsen, of moet er een radiator vervangen worden? Kies dan voor zekerheid en service, en schakel een van onze experts in. We komen eerst bij u langs om de situatie te bekijken en een zorgvuldig plan van aanpak op te stellen. Zo weet u zeker dat overal aan gedacht wordt. Bent u het hiermee eens? Dan gaan we vervolgens aan de slag met de montage van de radiatoren. We zorgen voor een prachtig resultaat!

De verwarming wordt niet warm?

Een radiator die niet goed werkt is behoorlijk vervelend. Uw verwarming tikt, of de radiator wordt niet warm? Of u vermoedt met een lekkage te maken te hebben? Maak voor reparatie gebruik van onze snelle service. Voor dringende situaties kunt u ons namelijk dag en nacht bereiken: 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar. Wanneer u ons belt op het nummer 085 - 106 17 83, komen we vervolgens zo vlug we kunnen naar toe. Uw radiatoren specialist is u in Vlaardingen en omgeving met plezier van dienst!