Deskundige CV installatie in Vlaardingen

Een CV ketel wordt intensief gebruikt. Het is daarom uiterst belangrijk om voor een goed exemplaar te kiezen. Bent u toe aan een nieuw toestel en zoekt u een professional voor advies en CV installatie? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Laat in Vlaardingen en omstreken ABE Installatietechniek uw CV ketel installeren. Wij staan bekend om onze uitgebreide dienstverlening. Bij de montage eindigt onze service niet, daar begint hij pas! Ervaar het zelf en schakel ons in.

CV ketel plaatsen? Kies voor kwaliteit

Een belangrijk onderdeel van een centrale verwarming aanleggen is de keuze voor een CV ketel. Aangezien u hiermee idealiter zo’n vijftien jaar vooruit moet, is het belangrijk om voor kwaliteit te kiezen. Daarvoor kunt u altijd bij ons bedrijf terecht. Wij leveren ketels van de volgende topmerken:

  • Bosch
  • Ferroli
  • Intergas
  • Nefit
  • Remeha
  • Vaillant

Van het merk Ferroli zijn we zelfs ambassadeur: een extra garantie voor klasse!

Advies nodig bij CV aanleggen?

U zoekt een vakman die met u meedenkt bij de keuze voor een nieuw toestel? Of u heeft al een ketelkeus gemaakt en zoekt hiervoor een betrouwbare CV installateur? Van advies tot montage: u kunt op ons rekenen. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Hiervoor kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 010 - 600 11 59. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan hoort u spoedig van een van onze medewerkers. Voor CV installatie in de regio Vlaardingen bent u bij ons aan het juiste adres!