Intergas ketel storing in Vlaardingen?

Bij sommige defecte apparaten heeft het geen enkele haast om gerepareerd of vervangen te worden. Misschien is dat voor u het geval bij een broodrooster of dvd-speler, dat verschilt per persoon. Bij bijna niemand zal een probleem met de CV ketel een poosje kunnen wachten. Dit toestel is bijna onmisbaar in een modern huishouden. Wanneer u geen warm water heeft of de temperatuur in huis niet kunt regelen, zorgt dat voor veel overlast. Dat moet zo snel mogelijk worden verholpen! Heeft u Intergas CV ketel problemen? In de regio Vlaardingen kunt u hiervoor terecht bij ABE Installatietechniek. Onze medewerkers zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in het vak. Ze zetten hun kennis en kunde graag voor u in!

De ketel resetten

Waarschijnlijk heeft u het zelf al gedaan, nadat u een Intergas ketel storing heeft geconstateerd: het toestel resetten. Hierdoor start het apparaat opnieuw op, in de fabrieksmodus. In sommige gevallen kan dit ervoor zorgen dat uw ketel weer naar behoren werkt. Ook het bijvullen van het water kan het gewenste effect hebben. Is dit niet het geval? Weet dan dat er altijd een specialist voor u klaar staat. Van bijvoorbeeld de serie Intergas Kombi Kompakt tot Prestige: voor elk type Intergas ketel kunnen we u van dienst zijn.

Aarzel niet, neem contact op!

Misschien krijgt u op zaterdagochtend te maken met een Intergas storing, en besluit u het weekend af te wachten. Dat is nergens voor nodig! Voor dergelijke dringende gevallen kunt u namelijk altijd een beroep doen op onze spoedservice. Aarzel daarom niet en neem contact op. Op het nummer 010 - 600 11 59 kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereiken. Na uw telefoontje komen we zo vlug we kunnen naar u toe. In Vlaardingen en omgeving kunt u altijd op ons rekenen!