Snelle oplossing voor een Bosch ketel storing in Vlaardingen

Kampt u met een Bosch ketel storing? Dat is erg vervelend. Niet alleen kan het voor geluidsoverlast door een lawaaierige ketel zorgen. Ook kan de temperatuur in huis opeens niet meer te regelen zijn, of staat u plotseling onder een koude douche. Benieuwd hoe u dit kunt verhelpen? We geven u graag enkele tips.

Wat te doen bij een Bosch CV ketel storing?

Soms is een storing aan uw ketel eenvoudig zelf te verhelpen. Hiervoor reset u het toestel door op de resetknop te drukken. Het apparaat start dan opnieuw op, in de fabrieksinstellingen. In sommige situaties is dit al genoeg om de problemen weg te nemen! Ook de waterstand bijvullen is een oplossing die vaak effect heeft.

Kies in Vlaardingen voor een expert

Voor een ervaren CV monteur in de regio Vlaardingen kunt u terecht bij ABE Installatietechniek. We hebben ruime ervaring in het vak, en zetten onze uitgebreide kennis en kunde met plezier voor u in. Dit doen we in spoedgevallen zelfs dag en nacht! Voor dringende gevallen, zoals een Bosch ketel storing, kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereiken. Wanneer u ons belt op het nummer 010 - 600 11 59, komen we vervolgens zo snel we kunnen bij u langs. De overlast is dan vlug voorbij!