Remeha ketel storing in Vlaardingen?

Heeft u de thermostaat hoger gezet, maar heeft dat geen enkel effect? Staat u plotseling onder een koude douche, terwijl er niemand aan een andere kraan draait? Of maakt de CV ketel de laatste tijd veel meer lawaai? Wellicht heeft u dan te maken met een CV storing. Wanneer u met een Remeha storing kampt, kunt u gelukkig altijd terecht bij ABE Installatietechniek. In de regio Vlaardingen kunt u rekenen op de snelle service van onze vakmannen.

Eerste hulp bij een Remeha storing

Welk type ketel u ook heeft: u kunt rekenen op onze hulp. Van een Remeha Avanta storing tot problemen met een ketel uit de Tzerra Plus, Calenta of Quinta Pro serie: wij lossen het voor u op. We hebben namelijk jarenlange ervaring in het werken met ketels van dit merk. Alle soorten hinder hebben we langs zien komen. Dat is voor u een voordeel: we weten altijd een passende uitweg. Kampt u niet met een Remeha ketel storing, maar bijvoorbeeld met lekkage? Neem ook dan contact met ons op. Hierbij kunnen we u tevens van dienst zijn!

Schakel ons dag en nacht in

Een storing aan uw ketel moet zo vlug mogelijk worden verholpen. U zit dan niet te wachten op een monteur die over twee dagen misschien nog een gaatje in zijn agenda heeft. Nee, u wilt meteen hulp! Onze medewerkers hebben daar alle begrip voor. We bieden u daarom dag en nacht service bij spoed: voor dringende gevallen kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar bereiken. Hiervoor bereikt u ons op het nummer 010 - 600 11 59. Vervolgens komen we zo vlug we kunnen bij u langs om de Remeha storing te herstellen. In Vlaardingen en omstreken staan we altijd voor u klaar.