Last van een AGPO storing in Vlaardingen?

Er is weinig vervelender dan een CV storing in uw huishouden. U kunt de temperatuur in uw woning niet (goed) meer regelen, en u krijgt problemen met warm water. Dat is bijzonder vervelend, en de overlast moet zo vlug mogelijk worden verholpen. Kampt u met een AGPO CV ketel storing? In de regio Vlaardingen kunt u hiervoor de CV monteurs van ABE Installatietechniek inschakelen. Wij streven naar snelle en zorgvuldige service, en zetten onze kennis en kunde graag voor u in.

Eerste hulp bij een AGPO storing

Op uw ketel kan er een iets andere naam dan AGPO staan, namelijk een combinatie met Ferroli. Dat zit als volgt. Sinds 2001 werden er ketels geproduceerd onder de naam AGPO Ferroli; sinds 2009 verschijnen er alleen nog toestellen met de naam Ferroli. Welke naam er ook op uw toestel staat: wij kunnen u helpen wanneer u met een storing kampt. We zorgen ervoor dat de overlast vlug voorbij is!

Dag en nacht bereikbaar

Soms kunt u een AGPO storing zelf verhelpen, bijvoorbeeld door het toestel te resetten of het water bij te vullen. Is dat niet het geval? Dan is het goed om te weten dat wij dag en nacht voor u klaarstaan: 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar. Bel ons op het nummer 010 - 600 11 59, dan komen we vervolgens zo snel mogelijk bij u langs. In Vlaardingen en omstreken kunt u altijd op ons rekenen!