CV storing in Vlaardingen?

Maakt uw CV ketel de laatste tijd veel meer geluid? Draait u de thermostaat slechts een graadje hoger, maar lijkt het opeens net in een sauna in huis? Of komt er geen warm water meer uit uw kraan? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met een CV storing. Dat is bijzonder vervelend, want een CV ketel is onmisbaar in elk modern huishouden. Daarom zoekt u een snelle oplossing! In de regio Vlaardingen kunt u hiervoor terecht bij Verant. Is uw ketel uitgevallen? Dan staan wij altijd voor u klaar!

Snelle service

Hoe sneller een CV storing wordt opgelost, hoe beter. Daarom bieden we u voor dergelijke spoedgevallen voor 24 uurs service. Op het nummer 085 - 106 17 83 kunt u ons dag en nacht bereiken: 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar. We kunnen storingen van de volgende merken ketels voor u verhelpen:

Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen u graag!

CV uitgevallen? Dit kunt u zelf doen

Soms is een CV storing eenvoudig zelf op te lossen, en hoeft u hiervoor geen specialist in te schakelen. Werkt uw ketel niet goed? De eerste stap is om het toestel te resetten. Het apparaat start dan weer op volgens de fabrieksinstellingen. In veel gevallen zal dit genoeg zijn om de problemen te verhelpen. Ook het bijvullen van de waterstand kan effect hebben. Lukt het u niet om de CV storing te verhelpen? Haal er dan een van onze professionals bij. In Vlaardingen en omgeving zijn wij uw allround CV monteur.