Vaillant ketel storing in Vlaardingen?

Werkt uw Vaillant ketel opeens niet meer, of veel minder goed dan normaal? Komt er bijvoorbeeld alleen nog maar koud water uit de kraan? De Vaillant ketel slaat niet aan, of kunt u de temperatuur in huis niet meer regelen? De kans is dan groot dat u te maken heeft met een CV storing. Dat zorgt meteen voor veel ongemak. Een snelle oplossing is dus zeer gewenst! Zoekt u hiervoor een ervaren monteur? In de regio Vlaardingen schakelt u ABE Installatietechniek in. Dankzij onze ruime ervaring en uitgebreide vakkennis kunt u altijd vertrouwen op vlug CV herstel.

Altijd snelle hulp bij een Vaillant storing

Vaillant, bekend om zijn paashaaslogo, biedt veel keuze aan ketels. Ze produceren onder meer de ecoTEC en ecoCOMPACT serie, stuk voor stuk toestellen die bekendstaan om hun duurzaamheid en kwaliteit. Krijgt u toch onverhoopt te maken met een Vaillant ketel storing? Aarzel dan niet, maar neem meteen contact met ons op. Oók als het zaterdagochtend is, of op Tweede Paasdag! Snelle service bieden bij spoedgevallen vinden wij als CV specialist namelijk van groot belang, en is een kernpunt in onze bedrijfsfilosofie.

Daarom kunt u ons bij spoed dag en nacht bereiken: 24 uur per dag, 7 dagen per week en 52 weken per jaar. Wanneer u belt naar het nummer 010 - 600 11 59 sturen we vervolgens zo gauw we kunnen een medewerker naar u toe. De Vaillant storing in Vlaardingen of omgeving is dan snel verleden tijd!